Skip to main content

De eerste nieuwsbrief Behoud IJsselpark is verschenen, met een overzicht van eigen updates over de ontwikkelingen m.b.t. scholenbouw in het IJsselpark en met nieuwsberichten in de media. Bekijk hier Nieuws & Updates uitgave 1, 5 mei 2023.

Vanuit het comité Behoud IJsselpark merken we dat er veel behoefte is aan informatie over de ontwikkelingen dus er zullen regelmatig nieuwe nieuwsbrieven worden uitgebracht. Het laatste nieuws is altijd op de website Behoud IJsselpark te vinden.

Wilt u ook automatisch op de hoogte blijven, schrijf dan hier in op de nieuwsbrief.

De website www.behoudijsselpark.nl wordt dagelijks goed bezocht en ook d.m.v. de flyeracties staan de ontwikkelingen in het IJsselpark steeds beter op het netvlies. Het besef dat er een plan voor een scholenboulevard schuil gaat achter de communicatie over 1 schooltje in het IJsselpark, heeft veel mensen geactiveerd – het collectief Behoud IJsselpark groeit dagelijks. Veel mensen hebben al laten weten zeker aanwezig te zijn op de raadsvergadering! Ook de pers heeft het onderwerp actief opgepikt: zie In de media op onze Nieuwspagina.

admin

Author admin

More posts by admin

Leave a Reply