Skip to main content
Gisteren, 1 november, heeft projectbureau Zuidplas op aandringen van de aanwezigen bij de informatiebijeenkomst over Nieuwbouw scholen wijk Zuidplas, de mogelijkheid geboden dat iedereen die wil participeren door middel van een meedenksessie, zich hiervoor alsnog kan aanmelden door middel van een email aan projectbureau@zuidplas.nl. De deadline is krap, namelijk uiterlijk 3 november 20.00 uur. Daarom hebben we een speciale editie van de Nieuwsbrief Behoud IJsselpark gemaakt om zo veel mogelijk geinteresseerden hierop te attenderen.

In de bijeenkomst die op 1 november door het projectbureau Zuidplas georganiseerd was in het Van der Valk hotel, zijn de uitkomsten van de enquête gepresenteerd en heeft de projectleider verteld dat er een sessie plaats zal vinden met een groep mensen om verder mee te denken.  Deze groep van personen stond in principe vast; 17 personen hebben zich eerder via een link op de gemeentelijke website aangemeld om mee te denken.
Uit de zaal kwam duidelijk het geluid naar voren dat mensen níet op de hoogte waren van deze mogelijkheid, terwijl men zich wel zou willen aanmelden om deel uit te maken van het participatietraject.

Lees verder > Nieuws alert 1 november 2023.

Wilt u ook automatisch op de hoogte blijven, schrijf dan hier in op de nieuwsbrief.

admin

Author admin

More posts by admin

Leave a Reply